Wil jij bewuster en lichter leven?

Een eigen plek innemen...

Gepubliceerd op 2 januari 2020 om 08:06

Het thema van 2019 was: 'Ik neem mijn eigen plek in' (Maya Wijsheid). Het was een jaar om het oude vertrouwde loslaten, verwerken en daadwerkelijk in beweging komen om mijn eigen plek in te nemen. Een intens jaar voor mij dat tegelijk ook nieuwe mogelijkheden bood. Met vertrouwen ga ik het nieuwe jaar in.

Met 2020 start een nieuw decennium! Ik kom nog terug op het getal 2020 zelf......

Het thema voor 2020: 'Je gaat op ontdekkingsreis'. Er is alle ruimte om te pionieren en je eigen plek verder vorm te geven. Daarbij is het belangrijk om je af te stemmen op jouzelf en te ontdekken waar je grenzen liggen. Hoe ga jij je eigen plek verder invullen? Welke wensen heb je? Waar heb je behoefte aan?

Vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te doen? Dan ben je welkom in één van mijn workshops.


Deze massage is heel geschikt bij veranderingen!

 

Een metamorfose massage helpt je om oude patronen los te laten. In tijden van veranderingen, waarbij het nieuwe nog niet helemaal is ingesleten, helpt deze energetische massage jou bij dit proces.

Met een lichte aanraking langs de binnen zijkant van je voeten, handen en over je hoofd (deze reflexzones corresponderen met je wervelkolom) worden (energetische) blokkades herkend, vrijgemaakt en kunnen ze losgelaten worden. Ook belemmerende overtuigingen worden bewuster gemaakt.


Wat wil jij in 2020 aanpakken?

Ook dit jaar geef ik weer workshops rondom de seizoenswisselingen. Zo creëer je momenten om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en maak je ruimte voor groei en ontwikkeling. Heb je nog niet duidelijk wat je wilt aanpakken? De kleurige balansflessen helpen jou inzicht te geven.

De workshops zijn gepland rondom de start van een nieuw seizoen, van 14.00 - 17.00 uur (in overleg zijn andere data of tijden mogelijk):

  • Dinsdag 17 maart: Groeien in de lente (nog 2 plekken vrij)
  • Zaterdag 13 juni: Bloeien in de zomer
  • Maandag 21 september: Loslaten in de herfst
  • Zaterdag 19 december: Verstillen in de winter


De workshops worden gehouden op de Meeuwenlaan 44 in IJmuiden. Je betaalt 49 euro p.p. incl. koffie/thee en iets lekkers. Wil je de hele jaarcyclus volgen dan betaal je 186 euro.

Meer informatie? Bel me (06 83 94 08 60) of stuur een mail.


Workshop "Ontdek jouw zielsverlangen"

De grote kracht van het werken met de kleurige balansflessen is dat je jezelf beter leert kennen. Waar verlang je naar? Nieuwsgierig wat jouw kleurkeuze jou vertelt?

Met een keuze uit de 119 kleurige balansflessen krijg je inzicht in wat actueel is, waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. Je krijgt informatie over de kleuren, handvatten om uitdagingen aan te pakken.

Na een korte ontspanningsoefening kies je vier balansflessen uit en je gaat ontdekken wat je diep in je hart al weet. Je kleurkeuze maakt dit zichtbaar en daarmee zet jij je eigen verhaal in kleur neer. Deelname aan de workshop kost 49 euro p.p. incl. koffie/thee met iets lekkers.

En vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te doen? Je kunt met een eigen groep komen (3-4 deelnemers) of jezelf opgeven voor een open inschrijving. Heb je interesse neem dan contact met me op.

Uiteraard is een individueel kleurenconsult ook mogelijk!

 

De kracht van kleuren: ze helpen jou weer meer jezelf te zijn!


Met 2020 start een nieuw decennium!

Best bijzonder zo'n getal 2020: zo'n dubbel getal maak je maar één keer mee in je leven (tenzij je ouder dan 101 wordt ...).
Numerologisch gezien is 2020 een mooi getal om te verdiepen!
Laat je de twee nullen weg dan ontstaat het meestergetal 22 met een sterke energie om te bouwen en vastberaden om plannen door te voeren.

Het grondgetal (2+2) is 4 en gaat over een goed fundament bouwen, de basis vormgeven, zodat er stabiliteit en een stevige gronding ontstaat.
Het getal 4 is verbonden met het aardse en zie je terug in de:
- 4 jaargetijden
- 4 windstreken
- 4 maanfasen
- 4 elementen

Als je 2020 bij elkaar optelt, ontstaat het getal 40.
In het algemeen kan worden gesteld dat de periode van 40 te maken heeft met een ingrijpende gebeurtenis, vervolgens een tijd van rijping en tenslotte een metamorfose, een overgang naar een nieuwe fase en de vreugde die daarbij hoort.

Wil je bijvoorbeeld iets veranderen, hou het dan 40 dagen vol daarna is de kans groot dat het blijvend in je leven verweven is.

De kleurige balansfles van Aura-Soma fles nummer 40 heet 'I am': ik ben.
De boodschap van deze fles: door bewust te worden van je eigen wijsheid (het goud) ontstaat er een energie (het rood) van expansie, uitbreiding, enthousiasme en groei.

Je zegt 'Ja' tegen het leven.

Door de kracht in jezelf te gebruiken, kom je in contact met jouw eigen wijsheid. Daardoor ben je in staat om nog meer te groeien en jezelf nog krachtiger neer te zetten.

Deze fles werd afgelopen maand zowel in de winterworkshop als in een individueel kleurenconsult gekozen...... toeval?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.