Inspiratie

Ik ben een creatieve coach en zie creativiteit veel breder dan iets artistieks zoals een mooi schilderij maken of iets nieuws creëren. 

Creativiteit is spelen; vrijheid; in een flow leven; je hart volgen. Ook uit je comfortzone durven stappen; het lef hebben om volledig jezelf te zijn/laten zien.

Creativiteit is een belangrijk onderdeel in je bewustwordingsproces, het is voelen en verbonden zijn met je innerlijke kracht en weten. Vanuit dit "weten" voel je welke kant je op wilt gaan.

Ik neem regelmatig tijd voor lummelen, mijn hoofd tot rust laten komen. Dan krijg ik vaak creatieve ideeën.

Creativiteit is lef hebben!

Als holistisch kleurcoach coach gebruik ik mijn creativiteit, kennis en ervaring om jou optimaal mogelijk te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.

 Steve Jobs zei: “Creativiteit gaat gewoon over het verbinden van dingen. Als je aan creatieve mensen vraagt hoe ze iets deden, voelen ze zich een beetje schuldig omdat ze niet echt iets deden, ze zagen gewoon iets. Het wordt het na een poosje gewoon duidelijk. Dat komt omdat ze in staat waren om eerdere ervaringen te koppelen en iets nieuws eruit te ontwikkelen.”

Mijn creativiteit en inspiratie haal ik uit kleuren, de natuur (vooral de zee) en van een aantal mensen/websites zoals: