Wil jij bewuster en moeiteloos leven?

Waardoor raak ik geïnspireerd?

Naast een holistisch kleurcoach ben ik ook een creatieve coach. Ik zie creativiteit veel breder dan iets artistieks maken zoals een mooi schilderij maken of iets nieuws creëren. Het gaat om de weg, het proces zelf in plaats van het uiteindelijke resultaat.

Voor mij is creativiteit: spelen; vrijheid; in een flow leven; je hart volgen; uit je comfortzone durven stappen; het lef hebben om volledig jezelf te zijn/te laten zien.

Creativiteit is een belangrijk onderdeel van je bewustwordingsproces, het is voelen en verbonden zijn met je innerlijke kracht en weten. Vanuit dit "weten" voel je welke kant je op wilt gaan. Daarvoor is een mate van ontspanning nodig, zodat er ruimte ontstaat.

Ik neem regelmatig tijd om te lummelen, zodat mijn hoofd tot rust kan komen. Wandelen in de natuur, yoga, schilderen, meditatie, vaak ontstaan dan creatieve ideeën.

Creativiteit is lef hebben!

Deze uitspraak van Steve Jobs verwoordt het treffend: “Creativiteit gaat gewoon over het verbinden van dingen. Als je aan creatieve mensen vraagt hoe ze iets deden, voelen ze zich een beetje schuldig omdat ze niet echt iets deden, ze zagen gewoon iets. Het wordt het na een poosje duidelijk. Dat komt omdat ze in staat waren om eerdere ervaringen te koppelen en iets nieuws eruit te ontwikkelen.” (Bron: creatov.nl/2014)

Als holistisch kleurcoach coach gebruik ik mijn creativiteit, kennis en ervaring om jou optimaal mogelijk te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.