Wil jij bewuster en lichter leven?

September 2020

Mei 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit.

Wat een bijzondere ervaring! Marij is de rust zelve, zegt de juiste dingen op het juiste moment en creëert met haar sessie een diepgaande ervaring. Dank je wel Marij en zeker tot ziens!

Helmy

April 2020

Consult via Skype: 'Haal het beste uit jezelf'

Een cadeau was het! Marij legde (gelukkig) niet uit wat het precies allemaal inhield maar kwam vriendelijk meteen ter zake. En het klopte allemaal zo. Het verwoordde waar ik me deels bewust van was. Het raakte me als een kijkje in mijn ziel, mijn levenslijn en maakte zoveel duidelijker waar ik heen wil bewegen. Samenzijn met mij. Dank je wel Marij voor de inzichten die je me gaf met je helder en bondige manier van werken. Een mega aanrader!

Vivianne

Oktober 2019

Ik voel me elke keer een stukje dichterbij m'n kracht als ik bij jou de deur uit wandel...dank je wel voor de mooie inzichten en de verrijking daarvan!

Nathalie

Mei 2019

Ik kom inmiddels al bijna een jaar ongeveer elke maand bij Marij. Ze geeft me dan een heerlijke ontspannende aromatherapie massage. Elke keer weer een cadeau voor mezelf. Marij neemt de tijd dat je mag landen in de ruimte alvorens te starten met de massage. Marij is oprecht geïnteresseerd hoe t met me gaat. Ze neemt echt de tijd zowel voor als na de massage zodat je niet meteen weer in de waan van de dag verder gaat. De praktijk ruimte is warm en sfeervol ingericht. Kortom een echte aanrader.

Isa Bella

Ontzettend fijne massages van Marij gehad. De rust en warmte straalt van haar en de ruimte af. Ze neemt echt de tijd voor me met volle aandacht. Ik kom graag terug bij haar. Zeker een aanrader!

Michelle

Marij is een voorbeeld bij wie een heleboel disciplines perfect samenkomen. Voeg daarbij haar prachtige karakter en je hebt een prachtige en zeer effectieve sessie.

Marlon

Marij, haar behandelruimte en benadering vind ik heel prettig. In alle rust, even landen door te praten en een voetenbadje. Daarna kan ik me volledig overgegeven aan haar vaardige handen en haar keuze voor verschillend geurende oliën. Cadeautje aan mezelf.

Simone T

Maart 2019

Via een Social Deal bij Colourful Energies terechtgekomen voor een massage. Die was heerlijk ontspannend, precies wat ik nodig had!

Voelde meteen de positieve energie in Marij haar kamer, vroeg nieuwsgierig naar de mooie vrolijk gekleurde flesjes die daar rijkelijk stonden te pronken.

Gisteren ging ik zonder enige verwachting (met 'n open mind) weer heen, had een afspraak voor een kleuren consult. Wat verrassend, fijn, bijzonder en eigenlijk helemaal herkenbaar! Heb inzicht en hulp gekregen, “mijn” kleur gekocht en gisterenavond gebruikt. Denk niet dat het toeval is, dat ik heerlijk heb geslapen...

Ben blij met Marij :-)

M-L

December 2018

Wat was dat een goed plan om even in de ontspanning te gaan na de drukte en voor mijn uitstapje.
Voelde mij heerlijk relaxt, ontspannen en heb genoten van de geuren en de zachte bijzondere massage (aromatouch massage).

Dank je wel. En zeker kom ik graag voor weer een behandeling.

Kim

November 2018

Met een zeer onrustig gestrest lijf en lichamelijke klachten kwam ik via de sociale media bij Marij terecht, mede doordat haar foto mij ook erg aansprak en ik altijd op mijn gevoel afga... Na de eerste keer (nu 2 x geweest), voelde ik mijzelf meteen een stuk ontspannender, mijn hoofd was lichter en ruimer, mijn klachten (maag) zo goed als verdwenen nu en het mooiste van alles is dat het allemaal blijft hangen!

De 2de keer ging ik meer heen voor het fijne ontspannen en zie het maar als een onderhoudsbeurtje: ik kan dingen beter relativeren en accepteren en ik zie het nu als cadeautje aan mezelf 1 x in de zoveel tijd, want dat lijf, ziel en geest in balans moeten zijn is me nu weer meer dan duidelijk geworden en ook wat stress toch echt ook met je lijf kan doen! Ik ben een zeer tevreden en dankbaar mens dankzij de hulp van Marij.

Lily

Oktober 2018

De kleurkeuze weerspiegelt mijn reis, die ik tot nu toe heb gemaakt. Het laat mijn kracht en kwetsbaarheid zien. De 4de fles verrast en ontroert mij. Deze fles laat me ook mogelijkheden zien, een richting. Het totaalplaatje versterkt mijn zelfvertrouwen en geeft energie om verder te gaan op mijn reis.

Marion