Wil jij bewuster en moeiteloos leven?

Quote van Helen na een kleurenconsult:

'Er is iets in gang gezet woensdag waar ik heel blij mee ben en dankbaar voor ben. Er is een soort diepe rust en een gevoel van vertrouwen. Ik hoop (en ik ga er ook aan werken) dat ik lang bij het blauwe gevoel kan blijven. Wilde ik even met je delen. Dank je wel nogmaals'.


Lieve Marij,

Dankjewel voor de prachtig fijne samenkomst en je mooie inspiratie voor mij, die bijna wegkwijnde en waarmee ik nu weer vooruit kan, hoera!
De informatie, die je schreef, die zal ik ter harte nemen. De olijf druppels gebruik ik en dit voelt goed. De tarotkaarten en de gekleurde flessen vullen mij precies aan en wat zijn ze mooi.
Nogmaals dank voor je mooie behandeling!
Hartelijke groetjes,
Helena


Ik heb een aura soma sessie gedaan bij Marij Duijsters.
Marij heeft een kast met zo’n 100 flesjes, met elk 2 kleuren. In elk flesje zitten 2 oliën en water, waardoor de kleuren gescheiden blijven.
In de olie en het water zitten kruiden, mineralen, essentiële oliën en bloemextracten. Dit maakt deze kleuren krachtig. In ieder flesje zit rozenkwarts voor ongeconditioneerde liefde en verbinding.

Ze begint de sessie met een geleide meditatie, om me aan te laten komen bij mezelf.
Dan opent ze de kast met flesjes, waarachter licht zit. In één klap worden al die flesjes met hun kleuren zichtbaar, overdonderend en bijna te veel. Dan nodigt ze me uit om een flesje te kiezen. Zonder aarzelen is er één die zich bij mij meldt.
Zo gaan we door tot ik 4 flesjes heb gekozen. Deze zet ik op rij op een tafeltje dat voor me staat. Alle 4 de posities hebben een betekenis voor wie je bent, je uitdagingen en hulpbronnen.

Een voor een neem ik de flesjes in mijn handen. Het bijzondere is dat er meteen gevoel en woorden in me opkomen, en emoties.
Het eerste flesje voelt als thuiskomen, ik ben tot tranen geroerd, en uiteindelijk leg ik het in mijn schoot.
Bij het tweede flesje schuurt het, ik voel dat ik vanuit mijn hart afstand neem, waarvan? van pijn die gekoesterd wordt? Het flesje beweegt weg van mij, ik zet het terug op het tafeltje.
Als ik het derde flesje in mijn handen neem, zakken mijn handen naar beneden, en het flesje vindt een plek bij het eerste flesje in mijn schoot. Gaat er iets geboren worden?
Bij het vierde flesje komen de woorden solide en stevig in me op.

Ik vind het bijzonder dat Marij een dusdanige rust en veiligheid weet te creëren, dat een laag in mezelf wordt uitgenodigd om intuïtief en feilloos te kiezen en om vervolgens waar te nemen. Later stuurt Marij per email informatie over de betekenis van de 4 flesjes. Elke kleurencombinatie heeft een betekenis met een bijbehorende affirmatie.

Een mooie ervaring. Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze mooie sessie.
Hartelijke groet, Mia Macke


Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit.

Wat een bijzondere ervaring! Marij is de rust zelve, zegt de juiste dingen op het juiste moment en creëert met haar sessie een diepgaande ervaring. Dank je wel Marij en zeker tot ziens!

Helmy

 

Consult via Skype: 'Haal het beste uit jezelf'

Een cadeau was het! Marij legde (gelukkig) niet uit wat het precies allemaal inhield maar kwam vriendelijk meteen ter zake. En het klopte allemaal zo. Het verwoordde waar ik me deels bewust van was. Het raakte me als een kijkje in mijn ziel, mijn levenslijn en maakte zoveel duidelijker waar ik heen wil bewegen. Samenzijn met mij. Dank je wel Marij voor de inzichten die je me gaf met je helder en bondige manier van werken. Een mega aanrader!

Vivianne

 

Ik voel me elke keer een stukje dichterbij m'n kracht als ik bij jou de deur uit wandel...dank je wel voor de mooie inzichten en de verrijking daarvan!

Nathalie

 

Ik kom inmiddels al bijna een jaar ongeveer elke maand bij Marij. Ze geeft me dan een heerlijke ontspannende aromatherapie massage. Elke keer weer een cadeau voor mezelf. Marij neemt de tijd dat je mag landen in de ruimte alvorens te starten met de massage. Marij is oprecht geïnteresseerd hoe t met me gaat. Ze neemt echt de tijd zowel voor als na de massage zodat je niet meteen weer in de waan van de dag verder gaat. De praktijk ruimte is warm en sfeervol ingericht. Kortom een echte aanrader.

Isa Bella

 

Ontzettend fijne massages van Marij gehad. De rust en warmte straalt van haar en de ruimte af. Ze neemt echt de tijd voor me met volle aandacht. Ik kom graag terug bij haar. Zeker een aanrader!

Michelle

 

Marij is een voorbeeld bij wie een heleboel disciplines perfect samenkomen. Voeg daarbij haar prachtige karakter en je hebt een prachtige en zeer effectieve sessie.

Marlon

 

Marij, haar behandelruimte en benadering vind ik heel prettig. In alle rust, even landen door te praten en een voetenbadje. Daarna kan ik me volledig overgegeven aan haar vaardige handen en haar keuze voor verschillend geurende oliën. Cadeautje aan mezelf.

Simone T

 

Via een Social Deal bij Colourful Energies terechtgekomen voor een massage. Die was heerlijk ontspannend, precies wat ik nodig had!

Voelde meteen de positieve energie in Marij haar kamer, vroeg nieuwsgierig naar de mooie vrolijk gekleurde flesjes die daar rijkelijk stonden te pronken.

Gisteren ging ik zonder enige verwachting (met 'n open mind) weer heen, had een afspraak voor een kleuren consult. Wat verrassend, fijn, bijzonder en eigenlijk helemaal herkenbaar! Heb inzicht en hulp gekregen, “mijn” kleur gekocht en gisterenavond gebruikt. Denk niet dat het toeval is, dat ik heerlijk heb geslapen...

Ben blij met Marij :-)

M-L

 

Wat was dat een goed plan om even in de ontspanning te gaan na de drukte en voor mijn uitstapje.
Voelde mij heerlijk relaxt, ontspannen en heb genoten van de geuren en de zachte bijzondere massage (aromatouch massage).

Dank je wel. En zeker kom ik graag voor weer een behandeling.

Kim

 

Met een zeer onrustig gestrest lijf en lichamelijke klachten kwam ik via de sociale media bij Marij terecht, mede doordat haar foto mij ook erg aansprak en ik altijd op mijn gevoel afga... Na de eerste keer (nu 2 x geweest), voelde ik mijzelf meteen een stuk ontspannender, mijn hoofd was lichter en ruimer, mijn klachten (maag) zo goed als verdwenen nu en het mooiste van alles is dat het allemaal blijft hangen!

De 2de keer ging ik meer heen voor het fijne ontspannen en zie het maar als een onderhoudsbeurtje: ik kan dingen beter relativeren en accepteren en ik zie het nu als cadeautje aan mezelf 1 x in de zoveel tijd, want dat lijf, ziel en geest in balans moeten zijn is me nu weer meer dan duidelijk geworden en ook wat stress toch echt ook met je lijf kan doen! Ik ben een zeer tevreden en dankbaar mens dankzij de hulp van Marij.

Lily

 

De kleurkeuze weerspiegelt mijn reis, die ik tot nu toe heb gemaakt. Het laat mijn kracht en kwetsbaarheid zien. De 4de fles verrast en ontroert mij. Deze fles laat me ook mogelijkheden zien, een richting. Het totaalplaatje versterkt mijn zelfvertrouwen en geeft energie om verder te gaan op mijn reis.

Marion