'Ontspannen, ontdekken en ontwikkelen' is mijn motto.

Als je te maken hebt met langdurige stress en geestelijke overbelasting krijg je vaak ook lichamelijke klachten. Deze klachten herstellen soms niet meer vanzelf en vaak is dat het moment waarop je besluit om actie te ondernemen. Met verschillende ontspanningsmassages, o.a. met etherische oliën, waarbij het accent op rug, hoofd en voeten ligt, kan ik de stressreacties in je lichaam aanpakken.

Mijn werkwijze is vooral preventief gericht: hoe kun je voorkomen dat je - weer - overbelast wordt. Als holistisch kleurcoach kan ik jou begeleiden om meer inzicht te geven in stress veroorzakende factoren en wat jij nodig hebt om meer in balans te komen. Zelfreflectie leidt tot bewuster leven en verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes.

Coachen gaat over jezelf leren kennen!

Wil jij je verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak voor nadere kennismaking (dit gesprek vindt telefonisch plaats of voorafgaand aan een behandeling).

 

Ontspanning, meer energie krijgen, je intuïtie ontwikkelen en jezelf (weer) ontdekken met behulp van kleuren zijn belangrijke peilers in mijn werk.

 

Wil je meer informatie of heb je interesse om een afspraak te maken? Neem dan contact met me op: email, telefoon of via whatsapp