Wil jij bewuster en lichter leven?

Meer op je intuïtie durven vertrouwen

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 16:25

Meer op je intuïtie durven vertrouwen

Heb jij dat wel eens? Een voorgevoel, een ingeving… In een flits schiet het door je hoofd. Het stemmetje, dat je vertelt iets te doen of juist te laten. Je ‘weet’ het zonder erover na te denken. Dat is intuïtie.

Intuïtie is niet zweverig, integendeel. Het is een bron van informatie die samengaat met het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Als je durft te vertrouwen op je intuïtie dan pieker je minder, maak je je niet meer druk over mogelijke beren op de weg. Je krijgt meer innerlijke rust en ervaart meer ontspanning in je leven.

Neem de stap naar meer zelfvertrouwen Ik ben ervan overtuigd dat je intuïtief weet wat goed is voor jezelf. Bijvoorbeeld met een kleuren-consult kies je intuïtief de kleuren, die jij nodig hebt. Ze weerspiegelen je kwaliteiten, je valkuilen én ook waar je naar verlangt. Dit leidt vaak tot verrassende en ontroerende ontdekkingen. De kleurkeuze vormt de basis voor een aantal gesprekken om je intuïtie en je zelfvertrouwen verder te vergroten.

Quote van een klant: “Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie”.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.